مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

با سلام و خسته نباشید
بنده یک باب مغازه ی سوپر مارکت با تمام اقلام و وسایل به کسی واگذار کردم و در ازای آن مبلغی به صورت نقد و 3 فقره چک دریافت نمودم و این معامله به صورت کتبی نوشته شده و در آن همه اقلام و اجناس قید شده بین طرفین به شخص واگذار شد (بدون هیچ شرطی)
نزدیک موعد چک، این شخص خواهان فسخ قرارداد شده (بدون هیچ دلیل حقوقی) و مدعی شده که میخواهد چک را مسدود کند، با این حال آیا من میتوانم چک را نقد کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

فسخ بدون دلیل امکان پذیر نیست. شما میتوانید با گواهی عدم پرداخت درخواست صدور اجراییه برای چک کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید چک را به اجرا بگذارید و مطابق قراردادخواسته خود را مطالبه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما اقدام به وصول چک کنید ودر صورت عدم موجودی گواهی عدم پرداخت بگیرید و اقدامات بعدی را انجام دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید نسبت به وصول چک اقدام نمائید و در صورت عدم امکان برداشت، گواهی عدم پرداخت را دریافت نمائید و دادخواست مربوطه را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
درصورتی که قرداد فی مابین شما با توافق به هم نخورده یا به موجب رای دادگاه بی اعتباری ان اعلام نشده میتوانید جهت دریافت وجه چک اقدام نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بدون دلیل موجه نمی توان قرارداد را فسخ کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با اخذ گواهی عدم پرداخت دادخواست بدهید و وجه چک ها را مطالبه کنید.