مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کابینت ساز

سلام خسته نباشید ما حدود 2ماه پیش کابینت سفارش دادیم و قراداد داریم و هنوز تحویل ندادن و 2ماه گذشته .....وسایل و ریختن و رفتن و نمیان درست کنن چون قسمتی از طرح و ناقص در آوردن.....فقط تو قراداد ضرر و زیان ننوشتیم الان چیکار کنیم که کارمون پیش بره؟ میگن باید شکایت کنیم

پاسخ ها :

شکایت از کابینت ساز به دلیل عدم انجام تعهد شکایت از کابینت ساز بدون قرارداد شکایت از کابینت ساز عدم انجام تعهد