مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام بنده به دوستم 7 میلیون تومان قرض داده ام در عوض از او سفته گرفته ام که با دست خط خودش نوشته نشده بود و به جای امضا با خودکار امضایش مهر ژلاتینی بود که تو هیجا از آن جز در سفته استفاده نکرده است روز دادگاه گفت که به من سفته نداده و من جعل کرده ام البته پای صورتجلسه ی دادگاه همان امضای سفته را با خودکار زد، سفته ها را فرستادن خط نگاری اکنون مهر ژلانتینی در سفته تاثیر دارد؟؟ و کارشناس اگر امضا و دست خط را رد کند بنده دو شاهد هنگام گرفتن سفته دارم و یک شاهد بعد اینکه به بدهکار احضاریه رفته بود اومده بود فرصت میخاست دارم، آیا میتوانم بدهیم را بگیرم و به جرم اینکه سفته ی بلا محل داده بهم ازش شکایت کنم دوباره (البته اگه کارشناس جعل بنویسه )؟ جرم اینکه سفته ی بلا محل داده چیه؟؟؟ راهنمایی کنید ممنون میشم.
تشکر

پاسخ ها :

امین گل محمدی

جناب آقای امین گل محمدی:

salam.agar 2 nafar shahed baraye in mozu dashte bashid moshekli nist.shoma be 2 ta shahed estenad konid