مشاوره حقوقی رایگان - اتلاف بٌرهه زمانی در پرونده استفاده از سند مجعول و جعل اسناد

با سلام و عرض ادب
اینجانب متولد 1357 ساکن فردیس و جزو کسبه سرشناس فردیس که به شغل خدمات اینترنتی مشغول و فرزند شهید نیز می باشم.
مشکل ناسازگاری همسر اینجانب و بعد از 7 سال زندگی مشترک اکنون بمدت 22 ماه است که در کش و قوص دادسرا و دادگاههای خانواده سیر تکاملی خود را طی نموده که حاصل کل پرونده ها اعم از نفقه به قرار محکومیت با پرونده تمکین اینجانب دال بر ناشزه بودن صورت گرفت و دیگر پرونده های آن مهریه و طلاق بود که بنده فقط یکبار در جلسه حضور داشته و با رد طلاق و ادامه زندگی حضور داشتم و با اعتراض به این پرونده از سوی همسر اینجانب به دادگاه تجدید نظر ارسال و با نیرنگ و حقه دست به جعل سند گواهی مرکز ترک اعتیاد گردید که بتواند از 12 بند شمول در ضمن عقد استفاده نماید تا بتواند گواهی عدم سازش دریافت و طلاق غیابی بگیرد که با توجه به این ترفند هم توانست رای داوران و قاضی تجدید نظر را به قرار محکومیت اینجانب به طلاق خلعی و همچنین مهریه 600 سکه بهار ازادی که با بذل 500 سکه و تنها 100 سکه را درخواست که طی ان مهریه اقدام و اجرا که یک شب نیز بازداشت گردیدم و با درخواست اعسار از پرداخت مهریه به 20 سکه پیش پرداخت و هر دوماه یک سکه با اعتراض مجدد اینجانب به تعدیل مهریه به 15 سکه و هر سه ماه یک سکه که با موافقت وکیل همسرم با توجه به رکود بازار و تنگ دستی اقتصادی و مالی تاکنون 7 سکه پرداخت و الباقی پیش پرداخت سکه را با گرفتن مدت زمان کوتاهی از وکیل تام الختیار همسرم تا پایان اردیبهشت 1397که این ماه باید بپردازم.
بر اساس گواهی جعلی و کذب که ضمیمه پرونده و همچنین یک استشهادیه دروغین محلی نظر بر اینکه اینجانب اعتیاد به مواد مخدر دارم و به کرار زیاد به قطع مصرف و دوباره مصرف کردن و اعتیاد که بر اساس اینگونه گواهی و مدارک دادگاه تجدید اقدام به گواهی عدم سازش و طلاق از سمت زوجه صادر نمود و به شعبه بدوی ارجاع و ابلاغ به اینجانب که بنده متعجب از این حکم اقدام به رونوشت از پرونده مذکور طلاق نمودم و مشاهداتی دال بر بی اساس بودن و کذبی و جعل سند گواهی به اعتراض به شعبه بدوی صدور رای و پرداختم که با متن اعتراض به دادگاه تجدید نظر مجدد ارسال گردید و از سوی دیگر به صورت کاملا جداگانه اقدام به طرح شکایت با موضوع جعل اسناد و استفاده از سند مجعول به دادگاه محلی اقدام و پرونده بعد از دستور دادستان به کلانتری محل جهت پیگیری و تحقیقات و از آنجا به آگاهی جهت تحقیقات کامل و از آنجا نیز مجدد بنا به دستور دادستان دادگاه نظریه خود را اعلام و در دادگاه شهرستان فردیس تعیین شعبه و به بازپرسی شعبه 5 ارجاع داده شد و بازپرس نیز با متن شکایتی که طرح شده بود و بنا به درخواست اینجانب به توقف پرونده طلاق و وارسی دیگر پرونده ها که نتیجه از این گواهی جعلی در شعبات دیگر مثل(( شکایت حق نفقه شعبه یک که با حکم بر ناشزه بودن خاتمه یافت ))و ((شعبه 103 کیفری با موضوع رابطه نامشروع غیر منافی عفت که محکوم با توجه به مستندات محکم و شاهدان اینجانب محکوم گردید))گردید و ((شعبه 102 با موضوع تهدید و فحاشی که با صدور حکم برائت اینجانب خاتمه یافت)ملاحظه و مطالعه گردید که در نتیجه از انجا که ماه پشت ابر نمی ماند و خدای بزرگ همیشه یار و یاور بی پناهان و مظلومان است در پرونده طلاق نیز روئیت و دستور به احضار و حضور خاطیان و مجرمان نمود به محاکم قضایی برای بازجویی و با انکار و اتلاف وقت و اعتراض به متن شکایت برگه سند جعلی به کارشناسی سند و نظریه کارشناسی بر جعلی بودن سند صادر گردید؛ بازپرس نیز مسئولان مرکز ترک اعتیاد را فراخواند و پس از تحقیقات زیاد همراه با پیگیری مستمر و زیاد اینجانب، به کرار مقصران . مسئولان را فراخوانده و با نیامدن در وقت جلسه دادگاه اکنون برگه جلب سیار برای صادر کننده سند جعلی صادر گردید و همزمان با این برگه احضاریه به همسر اینجانب برای توضیحات کامل به دادگاه فرا خوانده شد که او نیز در وقت مقرر به جلسه دادگاه نیامد و وکیل همسرم درخواست تعیین وقت جدید برای حضور موکلش ارایه داد.
حال با توجه به عرایض اینجانب و شرح مختصر و جامع از سیر تکاملی پرونده سوال من از شما وکلای باتجربه این است که چرا با اینکه نوع محکومیت و اتهام وارده محرز و آشکار است بازپرس پرونده دست دست کرده و مسیر پرونده را با حاشیه سازان دارد مشغولم میکند و در صورتی که با مخاطبان و مقصران اصلی پرونده برخورد قانونی و یا حتی بازداشت و یا فرار و یا صدور رای نمیکند با توجه به این که بیش از 7 ماه و اندی سپری شده رای صادر نمیکند ؟
سوال بعدی اینجانب که حالا باید چکار کنم تا مسیر پرونده سریعتر صورت گیرد و متهمان پرونده حکم مجرمیت را دریافت کنند و پرونده به صدور رای برسد ؟
لطفا جواب و کمک به اینجانب در مسیر پرونده و هر چه بهتر شدن و سریع تر شدن روند پرونده مورد استدعاست.

با تشکر ومطالعه نمودن عرایض بنده از صبر و شکیبایی شما کمال تشکر و قدردانی را دارایم.

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام دوست عزیز سعی کن که از یک وکیل استفاده کنی ..واسه شما یه کم سخته..
خانم شما هم مجرمه.. حتی اگه بتونی ثابت کنی وکیل در استفاده از سند مجعول اطلاع داشته. پروانه وکیل باطل میشه