مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وام ازدواج

سلام خسته نباشید .
بنده سال 1400 ازدواج کردم و ب دلیل ی سری مشکلات وام رو فروختم ب همسایمون. مرداد ماه 1400 وام رو گرفت و تا شهریور 1401 پرداخت کرد و از اون ب بعد تا الان ک اسفند ماه سال 1402 هست هیچ قسطی پرداخت نکرده.
یک نفر ضامن دارد ک اونم پدر گیرنده وام هستش و متاسفانه یک سالی میشه ک پدر ایشون فوت کرده و بجز پدر خود ضمانت دیگه ای ندارد .
از زمان گرفتن وام تا الان هیچ گونه کسری حقوقی از ایشون بابت وام کم نشده
ولی از شانس بد من برای من ابلاغیه اومده ک از طرف بانک شاکی من شدن .
و من ن شرایط خوبی و ن وضع مالی خوبی دارم ک حداقل خودم پرداختش کنم
لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم این پسره رو هرچی ک زنگش میزنم و میرم در خونشون یا جواب نمیده یا خونه نیست
ممنون میشم ی راه چاره ی بزارین جلو پام بذارید یا راهنماییم کنید چطوری این مشکلو برطرف کنم میترسم برم دادگاه زندانیم کنن

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بانک حق مراجعه به شما وضامن رادارد. درصورت وصول وجه وام ازناحیه بانک ازشما،میتوانید به استناد مدارک علیه دریافت کننده اصلی دادخواست مطالبه وجه دهید.