مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن وجه کارت به کارت

با سلام همسر بنده(زوجه) وکیل گرفته بود و مهریه را به اجرا گذاشت و بنده 3دانگ از منزل مسکونی ام را بنام همسرم زدم و بنا به درخواست همسرم مبلغ 5ملیون تومان هم به حساب شوهر وکیل همسرم کارت به کارت کردم حال مجددا همسرم زندگی مشترک را ترک کرده،با این تفاسیر آیا بنده میتوانم وجهی را که به حساب شوهر وکیل خانمم کارت به کارت کرده ام را مطالبه کنم ،لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی دید که برای چه علتی به حساب بانکی شوهر وکیلِ خانم پول واریز نموده‌اید تا معلوم شود که آیا امکان بازپس‌گیری پول وجود دارد یا وجود ندارد.