مشاوره حقوقی رایگان - منزل وراثتی

باسلام خسته نباشید تقریبا 18 سال پدرم فوت نموده و منزلی که در آن سکونت داریم کلنگی و قدیمی می باشد وبا اجازه بردار وخواهر ناتنی بازسازی کردیم و الان شکایت نموده که حقش از خونه جدید میخواد و اول حکم به منع ما بوده وبعدش اعتراف نبوده که ازش اجازه نگرفتیم و الان پرونده در قسمت اجرای برای مزایده منزل می باشد آیا با بردن فاکتور از مصالح و بنا و شکایت از ایشان میشه کار کردید چونکه پرونده در قسمت اجرایه می باشد راهنمایی کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که شما بدون اجازه سهامداران اگر هر اقدامی نموده باشید غیر فضولی بوده و قابل ابطال است بهتر است در این خصوص جهت مشاوره تکمیلی تماس بگیرید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است