مشاوره حقوقی رایگان - نحوه رضایت دائن نسبت به تاخیر تادیه

سلام و عرض ادب
بنده نسبت به پرداخت اصل و تاخیر تادیه یک برگ چک محکوم شدم.
از اونجایی که به هیچ عنوان نمیتونم پرداخت کنم قرار هست از ستاد دیه کمک به صورت وام بگیرم.
الان دارنده چک قبول کرده که به اصل مبلغ چک رضایت بده. ولی از اونجایی که ستاد دیه به رای قطعی دادگاه نیاز داره، سوال بنده اینه:

"دارنده چک باید چطور و کجا در مورد تاخیر تادیه اعلام رضایت کنه که به رای قطعی دادگاه منجر بشه؟"

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

واحد اجرای احکام یا دفاتر اسناد رسمی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دارنده چک از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی برای شعبه مربوطه بایستی لایحه سیستمی در این ارتباط ارسال نماید.