مشاوره حقوقی رایگان - استعمال مواد مخدر

سلام وقتتون بخیر.
یک شیرینی فروشی هست چندکارگر دارد که فرزند صاحب قنادی هستن و تریاک مصرف میکنن. هر روز تریاک مصرف میکنه یکیشون و حالا هر کسی دیکه ای ام که اونجاست گهگاهی مینشینن کنار هم میشکند.خیلی ساله این عمل داره رخ میده.
سوال من اینه که ایا میتوانم گزارش دهم بدون دینکه شناخته شوم و اونجا پلمپ شه؟
ایا میتونم کاری کنم که دیگه اونجا تریاک مصرف نشه!
مغازه به دور بین مدار بسته مجهزه با یه مجوز میتوننن هر سازمانی در خواست کنه و ببینن که دارن مواد میکشن....

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله شکایت قابل تصور است به جرم ایجاد مزاحمت بو ی مواد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
گزارش به کلانتری بدون احراز هویت ممکن است لیکن ترتیب اثر دادن به گزارش برای پلمپ نیاز به ادله دارد.