مشاوره حقوقی رایگان - مصادره فیش حقوقی ضامن

سلام خسته نباشید یکی از همکارهای بنده متهم به کلاهبرداری شده به مبلغ 8میلیون و 700 از دادگاه برای ضمانت فیش حقوقی خواستن که بنده فیش گذاشتم الان چند بار از دادگاه ابلاغیه اومده توجهی بهش نکرده تا چند روز پیش که از دادگاه بامن به عنوان ضامن تماس گرفتن و گفتن که دادگاه دستور رای غیابی داده و اگه تا چند روز آینده متهم از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری نکند فیش حقوقی بنده مصادره میشود میخواستم بدونم که حسابم بسته میشه یا مبلغ کلاهبرداری از حسابم کم میشود و اگر مبلغ قرار کم بشه چقدر برداشت میکنند و در آخر با بنده دادگاه کاری ندارد؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام به اندازه مبلغ وثیقه از حسابتان توقیف میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق وثیقه هر چقدر که ضمانت کرده باشید از حساب شما کسر می‌گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به اندازه مبلغ ضمانت توقیف انجام میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به میزان وجه‌الضمان از حساب شما کسر خواهد شد.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به میزانی که ضمانت نمودید از حساب شما کسر خواهد شد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی یا حکم جلب وی را اخذ و ضمن دستگیری و معرفی وی به دادگاه فیش خود را ازاد کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ابتدا فیش حقوقی مسدود می‌شود و سپس مبلغ از حساب شما کسر خواهد شد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مبلغ کفالت یا همان قراری که مرجع قضایی صادر نموده ه صورت ماهیانه از حساب شما کسر می‌شود