مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه فیش حقوقی

سلام وقت بخیر شوهر من رو با یک کیلو هشت صد گرم تریاک و یک گواهینامه جعلی گرفتن گفتن واسش 600میلیون وثیقه بگذار گذاشتم الان دوباره گرفتنش میگن تو واسه یک پرونده وثیقه گذاشتی الان فیش حقوقی میخوان 200 میلیون دیگر من باید چی کار کنم چی بگم کجا بروم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود باید وکیل بگیرید از ایشان دفاع کند
قاعدتا پرونده جدید احکام مجزایی نسبت به پرونده سابق دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مجدد برای ضمانت و سند اقدام نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام مجدد برای ضمانت و سند اقدام نماید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ملزم هستید فیش را مهیا نمایید یا وثیقه قبلی را نسبت به مازاد آن در تامین جدید قرار دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر پرونده، شرایط مختص به خودش را دارد و ارتباطی با پرونده قبلی ندارد و به همین منظور وثیقه جدید بایستی تودیع شود.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ملزم به ارائه وثیقه برای رفع بازداشت خواهید بود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید وثیقه مورد نظر گذاشته شود چرا که در غیر این صورت ماهم راهی زندان خواهد شود و اصطلاحا وثیقه منتهی به بازداشت متهم میشود