مشاوره حقوقی رایگان - سلام برچه اساس حادثه دیده جانباز تشخیص داده میشود یا معلول قیود از خدمت

سلام بنده در دوران سربازی در حین انجام وظیفه از دره سقوط کردم ویک کلیه ام را ازدست داده ام در کمیسیون پزشکی سپاه 56درصد آسیب
دیدگی و65درصد ازکار افتادگی به بنده تعلق گرفت و بنده وظیفه بگیر و معلول حین خدمت تشخیص داده شده ام و به معلول حین خدمت هیچ چیز به جز حقوق و دفترچه بیمه تعلق نمیگیرد مثل جانباز ها نیست آیابرای بهبود وضعیت راهی هست
آیا وکلای گرامی می‌توانند پرونده را از لحاظ قانونی پیگیری کنند ممنونم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

جانبازی تنها در جبهه جنگ ودرزمان جنگ محرز می گردد حادثه حین خدمات که جانبازی نیست تنها درخصص اسیب غرامت دریافت واگر کمیسیون تشخیص از کارافتادگی دهد از کارافتاده ومستمری دریافت می کنید