مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

سلام امیدوارم دنیا به کامتون باشه
من با یه خانمی قراره ازدواج‌ کنم توی سیزده چهارده سالگی یک سال با هم بودیم ولی به علت مشکلات خانواده ها چند سالی از هم جدا شدیم و هر کدوم ازدواج کردیم و الان جدا شدیم و یک ساله برگشتیم به هم و قراره ازدواج کنیم ولی نامزد ایشون (پارتنرم توی نامزدی جدا شدن) همسایه مادربزرگ ایشون هستن و این حرف من که من مشکل دارم که برن خونه مادربزرگشون به مذاج خانواده ایشون خوش نیومده و ناراحت شدن و من حسم اینکه که خانواده ایشون دوست دارن که مجدد برگشت داشته باشن به نامزدقبلیشون و مسئله دیگه ام که هست ما خانوادهامون در جریان رابطمون هستن و میریم خونه هم انتخاب من ایشون هستن و برام مهم نیست که کسی ما رو با هم ببینن یا نبینن چون انتخاب صد درصدی من هستن ولی من میرم خونشون خانوادشون اینجورین که تو جلو برو با هم نرید مگه کسی که قراره باهاش ازدواج کنم باید برا خانوادش فرقی کنه با من دیده بشه یا نه
مشکل بعدیمونم اینکه خانواده خانم میگن تا زمانی که عقد نکردید ما نمیتونیم به نامزد قبلیشون نگیم که نیا منزل ما
ایا برا منی که قراره داماد این خانواده بشم ارزش و احترامی قائلن به نظرتون
ممنون میشم نظراتتونو بدونم