مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل فایل عکس توسط آتلیه

سلام وقتتون بخیر
من چندتا عکس گرفتم و همون لحظه هزینه چاپ و پرداخت کردم و گفتم برای من فایل رو حتما بفرستید و قبول کردند و حالا بعد از یک سال که عکس هارو چاپ کردن همون عکس ها با بی کیفیت ترین برای من فرستادند و هربار من پیام دادم که فایل درست برای من بفرستید این خیلی تار هست جوابی به من نمیدهند تا این که بعد از یک ماه جواب دادن و میگن فایل دارایی عکاس هستش و باید هزینه مازاد برای گرفتن فایل با کیفیت بهتر پرداخت کنید و هرچه من میگویم دلیلش چی هست من که هزینه چاپ عکس هارو دادم و فقط فایل همون چند تا رو که ادیت شده و چاپ شده میخواهم اما قبول نمیکنند آیا من میتوانم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام از طریق اتحادیه عکاسان پییگیری نمایید زودتر به نتیجه می‌رسید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اتحادیه مربوطه نسبت به ثبت شکایت اقدام بفرمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید