مشاوره حقوقی رایگان - فایل عکس

با سلام.
من اوایل ماه بهمن به آتلیه رفتم و از بچه ام عکس گرفتم.
گفتن اول باید تسویه انجام بدی که تا اجازه بدیم عکسا رو ببینی. من تسویه انجام دادم و بعد از ادیت عکسا بهشون گفتم فایل عکسایی که برای من درستشون کردی هم بهم بدین گفتن نمیدیم.
سوالی که من دارم از شما این هست که آیا می تواند آتیله چنین کاری انجام دهد؟
و میتوانیم ازشون شکایت کنیم که فایل عکس رو بگیریم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
متاسفانه عرف در آتلیه عکاسی این است که اصل عکس ها را نگه میدارند و بایستی در ابتدا توافق درباره این موضوع انجام شود .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا فایل عکس ها را باید بدهند. از اتحادیه عکاسی و آتلیه پیگیری کنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام.بهتر است بدوا به اتحادیه مراجعه نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
آتلیه تکلیفی به دادن فایل عکس ها ندارد و شما صرفاً می توانید چاپ عکس انتخابی را تحویل بگیرید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا موضوع را به اتحادیه گزارش دهید و سپس اظهارنامه ای در این خصوص به ایشان ارسال نمایید
در خصوص متن اظهارنامه با بنده تماس بگیرید تا بگویم چه چیزی باید بنویسید که بدون شکایت موضوع خاتمه پیدا کند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر در قرارداد قید نشده باشد می توانند ندهند

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بهتر است ابتدا قرار داد یا فاکتور آتلیه را بررسی نمایید تا این شرط در آن گنجانده نشده باشد در آن صورت به اتحادیه ذیربط مراجعه نمایید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اگه فاکتور گرفتید در زمان مراجعه میتونید شاکی بشید ولی بدون فاکتور خیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید فابل تحویل گردد میتوانید شکایت نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق اتحادیه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله مقابل را نمی‌دهند مگر اینکه همان اول توافق میکردید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست فایل به شما عودت داده شود می توانید به اتحادیه مراجعه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینگونه مسائل بهتر است مسالمت آمیز حل و فصل شود و ارزش پیگیری حقوقی ندارد