مشاوره حقوقی رایگان - درخصوص یارانه

باعرض سلام .من و برادرم هردو در یک زمان وتاریخ مشخص اقدام ب ثبتنام یارانه کردیم اما شخص ثبت نام ماروانجام داده شماره حساب هارو جابجا ثبت کرده ،یارانه واریزشده هرماه اما تو حساب ما نیومده .ازبانک هم سوال کردیم میگن واریزشده وشما پول یارانه رو استقاده کردین .درصورتیکه هیچ پولی توحساب مانیومده هیچ پیامکی هم درخصوص واریزیارانه دریافت نکردیم .راهنمایی کنید ممنون میشم.واینکه درصورت اصلاح امکان برداشت کامل یارانه های واریزی هستش یاخیر

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها مراجعه کنید سوال حقوقی نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر شماره حساب را موقع ثبتنام اشتباه درج نموده اند نسبت به اصلاحش اقدام کنید وبابت واریززی علیه ان شماره حساب که برداشت کرده مستند به دلیل ومدرک دادخواست مطالبه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر از طریق سازمان هدفمندی یارانه‌ها پیگیری شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس 10 موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق دفاتر پیشخوان دولت موضوع را پیگیری فرمایید