مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن حساب

سلام ببخشید چندماه پیش همراه بانک من هک شد چند میلیون پول به حساب بانک صادرات من واریز شد ومن با تماس به پلیس فتا حسابم را مسدود کردم وبا همکاری پلیس فتا نجف آباد اصفهان پول ها رو واریز کردم به حساب آن ها به جز یکی که در تهران بودن شکایت کردن بعد با تماس پلیس فتا با من دستوری از حساب من برداشت شد اما مسدودی پول برداشته نشده است و مبلغ 5 میلیون پول خودم در حساب مسدود است الان هرچی بانک صادرات و پلیس فتا میرم میگن ما نمی‌تونیم کاری کنیم برای شما چون تو سیستم ثبت شکایت از شما نشده جوابی به من نمیدهند می‌گویند باید بری تهران پلیس فتا مرکزی میخواستم ببینیم هیچ راه دیگه ای ندارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید از طریق وکیل در تهران موضوع را پیگیری فرمایید در خصوص محکومیت طرف مقابل‌تان هزینه وکالت را از ایشان اخذ نمایید