مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیرات مشاعات ساختمان

باسلام . پشت بام ساختمان ما نیاز به تعمیروایزوگام نقطه ای دارد. آیا هزینه تعمیربر عهده کل مالکین ساختمان است یافقط برعهده واحدهای طرف جنوبی؟
لازم بذکراست پشت بام 4واحدجنوبی ازپشت بام 4واحدشمالی جداست و کلید 4واحد شمالی دست شمالیاست و کلید پشت بام جنوبی دست جنوبی ها. و در جدابرای پشت بام داردوهمچنین کولروماهواره و... ازهردوطرف جداست.ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

کل مالکین باید پرداخت کنند مگر اینکه توافقی خلاف این موضوع بین ساکنین باشد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
هزینه تعمیرات به عهده کل مالکین آیت مگر توافق دیگری بین مالکین وجود داشته باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فقط واحد‌های جنوبی باید پرداخت کنند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

کلیه هزینه‌های مشاع اعم از جزئی یا کلی در یک قسمت یا کل قسمت به استناد قانون تملک آپارتمان‌ها به عهده مالکین به میزان سهم اختصاصی مساحت خود دارند