مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حق سرایداری پاساژ توسط مغازه ها

باسلام واحترام مغازه ای درپاساژ بصورت سرقفلی خریداری کرده ام وفعلا مغازه خالیست صاحب ملک علاوه بردریافت اجاره میگوید هزینه سریدار رانیز باید جداگانه پرداخت کنید آیا این درخواست قانونیست یا باید شخصا هزینه سرایدار رابدهد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام هزینه سرایدار بهتر است بصورت مسالمت آمیز حل فصل شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً از هزینه‌های شارژی که توسط مالکین پاساژ پرداخت می‌شود هزینه سرایداری نیز بایستی پرداخت گردد مگر هیئت مدیره تصمیم دیگری اتخاذ نموده باشد