مشاوره حقوقی رایگان - مالیات حساب بانکی

سلام وقت بخیر من یک کارگر ساده هستم که تو کارگاه دایی ام کار میکنم این ماه دایی من گفت شماره کارت بده مشتریمون پول بزند به حساب تو و تو حساب من بزند مالیات باید بدهم من هم شماره کارتم رو دادم و اون طرف 300 میلیون زد به کارت من و داییم چن روزه آینده اون و خرج میکند ولی هنوز تو کارت من هست پرسشم این هست من باید مالیات بدهم برای اون 300 میلیون؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در صورت فوت مادر ان وکالت باطل است اگر ادعایی مطرح شد شما باید عدم اطلاع خود را در دفاعیات بیاورید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
خیر ولیکن چنانچه بیش از یک میلیارد تومان به حساب شما واریز شود اداره مالیاتی امکان پیگیری خواهد داشت.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ هر مقدار پولی که به حساب شما واریز می‌شود سازمان امور مالیاتی از شما مالیات آن را دریافت خواهد نمود.

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

اگر حسابی که به اداره مالیات معرفی نکردید نباشد، امکان کمی دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مالیاتی در این خصوص فعلاً برای شما متصور نیست زیرا پوز نبوده بلکه کارت به کارت بوده البته طبق قانون جدید مطابق لایحه بودجه سال 1403 انتقال مازاد بر مبلغ تعیین شده مشمول مالیات است بهتر است ممبعد پولی که مستحق نیستید به کارتتان واریز نشود