مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

با سلام.
بنده همراه دوستان خانه دانشجویی داشتیم که از خانه ما 40 لیتر شراب کشف نمودند و من و یکی از دوستانم بازداشت شدیم و با فیش حقوقی آزاد شدیم.
دادگاه حکم به 6ماه حبس تعزیری داد و درخواست تجدید نظر کردیم و حکم ما به 2سال تعلیق و پرداخت جریمه تغییر یافت و دو سال گذشت.
با توجه به این که ما در زندان انگشت نگاری و پلاک شدیم آیا برای استخدام در مناسب دولتی برای ما سوء پیشینه لحاظ میشود یا خیر؟

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

اگه جرم دیگه انجام ندی اشکال نداره ولی واسه شغلهای مهم مثل قضاوت ..مجلس شورا ..وکالت و اینها واست مشکل میشه