مشاوره حقوقی رایگان - داوری

1- خواهان و خوانده که هر دو قرارداد داوری را امضاء نموده اند بعد از اینکه خواهان از طریق داور به طلبش رسید ولی هیچ هزینه ای به داور پرداخت نکرد خوانده هم نمی پردازد داور از چه طریقی باید حق الزحمه خود را دریافت دارد ؟
2- بعد از کارشناسی پرونده خوانده به مبلغ 400000 تومان محکوم شد اکنون بعد از درخواست خواهان برای صدور رای حق الزحمه صدور رای داور چقدر است ؟
3- خوانده معترض بود به اینکه کالایش از طرف خواهان شکسته و اظهارات خواهان به اینکه او آنرا نشکسته و نظر کارشناس این بود که خواهان نشکسته چون عکس سالم بعد از اتمام کارش گرفته آیا داور پرونده باید رای صادر نماید آیا نظریه کارشناسی کفایت می کند رای صادر کند یا باید خواهان را قسم دهد بعد رای صادر نماید ؟
4 - فاکتوری برای مطالبه طلب نزد داور ب رفته اما در زیر فاکتور اسم داوری الف قید شده ولی خواهان ان فاکتور را برای اقدام به داوری ب حویل داده و خواهان و خوانده هر دو نزد داور به قرارداد داوری امضا نمودند اکنون برای صدور رای فاکتور مطالبه طلب داور ب صالح است ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما می توانید از طریق دادگاه حق الزحمه را مطالبه نمایید که تعرفه آن برای 400 هزار تومان 5 درصد خواسته است........ در خصوص سوالات بعدی به اطلاع میرسانم تا جزئیات پرونده ملاحظه نشود نظر دادن کاری بیهوده است و به عنوان نکته تکمیلی اینکه بهتر بود قبل از صدور رای با کارشناسان حقوقی یا وکلا مشورت می کردید نه بعد از اتمام کار