مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم مهریه

با سلام .... بنده مطالبه مهریه کردم همسر اعسار داد و قاضی از 314 تا سکه در اعسار 20 عدد پیش قسط و هر چهار ماه یک سکه تعیین کرد و همسر تجدیدنظر زد و رد شد و تعدیل زد و رد شد و دیگه تا همین جا ماند و پیش نرفت الان چند روزی میشه که حکم تعدیل از بیست روز گذشت و قطعی شد امروز برگه قطعی شده تعدیل را بردم اجرای احکام و در انجا دادورز برگه را گرفت و گذاشت در پرونده و گفت برو دو هفته دیگه بیا اگر نداده بود بیا برای جلب .... سوالم اینجاست که همسر بنده چهار میلیون درامد داره که به محض اینکه برای مهریه حقوقش را توقیف کردن رفت با انواع وام ها حقوق را کسر کرد و الان با کسر از حقوقش 1500 باقی میمونه و همه اموال رو هم جابه جا کرده و فقط همین حقوقه حالا میخوام بدونم ایا من دو هفته دیگه برم اجرای احکام ایا حکم جلب میدن یا اینکه چون حقوق داره نمیدن....؟ منظورم اون 20 عدد پیش قسط است ایا با قانون جدید اگر اون 20 تا رو نده و با توجه به اینکه حقوق داره حکم جلب میدن؟ چهار سال منو در دادگاهها بازی داده به اسم طلاق و در اخر گواهی عدم سازش رو باطل کرده و بنده تقاضای منزل دادن و ایشون هم تهیه نکرده و بنده بعد از چهار سال از سر بلاتکلیفی مهر اجرا گذاشتم خواهش میکنم پاسخ بدید ... تکلیف این 20 عدد سکه چی میشه ایا دادنش به واقعیت می پیوندد یا نه فقط از حقوقش کسر میکنن و ایا حکم جلب داره ؟ سپاس

پاسخ ها :

حسين  مصطفي زاده گيچه

حسين مصطفي زاده گيچه :

سلام باید 20 سکه رو بده والا جلب میشه

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام.
بله برگ جلب می دهند. بعد از ماه مبارک رمضان به اجرای احکام مراجعه نمایید.