مشاوره حقوقی رایگان - کسری زمین تقسیم شده

سلام. زمینی از اراضی واگذاری کشت موقت با سند مشاع تحویل سهامداران شده. و انها بین خود گروه بندی میکنند و قطعه قطعه تحویل گروه ها میشه بین خود تقسیم کنند و هیچ تقسیم نامه قانونی هم وجود ندارد و سی سال هست تقسیم و تصرف دارند در چنین شرایطی در گروه پنج نفری که قطعه ای تحویلشان شده و سهم همه برابر هست اکنون مشخص شده یکی بیش از سهمش که یک پنجم قطعه است تصرف کرده و داخل در زمین شریک شده متضرر چگونه دعوی کند لازم به ذکر است سه نفر هم گروه دیگرشان همگی مرحوم شدن و زمینها هم به غیر واگذار شده فقط این دو شریک زمینشان در دست تصرفشان است و تصرف هم در بین همین دو شریک اتفاق افتاده لطفا راهنمایی کنید ... تشکر

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.در صورت امکان وکیل اختیار کنید .چراکه بحث فنی وتخصصی دارد.