مشاوره حقوقی رایگان - واریز نفقه به حساب زوجه

با سلام
شوهر بنده در ایام زوجیت که بنده در منزلش هستم هر ماه مبالغی به عنوان نفقه به حساب بنده واریز کرده و فیش ها رو گفته در دادگاه ارائه میکنم در حالی که کارت بنده رو خودش استفاده میکرده
از طرفی واریز میکند و از طرفی خودش برداشت میکند
آیا این فیش های واریزی را میتواند در دادگاه بر علیه من ارائه کند و بگوید نفقه معوقه رو واریز کردم؟
و آیا من میتوانم ثابت کنم که این کارت دست خودش بوده؟؟چطوری؟
لطفا راهنمایی کنید بد جور گیرم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نیاز به اثبات و واریز و برداشت نیست، همینکه الان در منزل تشریف دارید و از امکانت مسکونی و رفاهی و آب و خوراک و بهداشت برخوردارید یعنی نفقه پرداخت شده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مبالغ به حساب بانکی شما واریز شده است و این نشان‌دهنده پرداخت نفقه است مگر اینکه با ادله موجود اثبات نمائید که کارت بانکی در اختیار همسرتان بوده است.
از سوی دیگر توجه داشته باشید که نفقه همواره پول نقد نیست بلکه زمانی که با یکدیگر زندگی نموده‌اید و خوراک، پوشاک و مسکن تهیه شده است این موارد نیز در زمره نفقه محسوب می‌شوند.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
زندگی مشترک در منزل تهیه شده توسط زوج دلیل بر پرداخت نفقه است و ادعای استفاده از کارت بانکی باید توسط ادله اثباتی در دادگاه اثبات شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید خلاف ادعای زوج را اثبات نمایید با معرفی شهود و ارائه دلایل و مستندات