مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق حکم مواد مخدر

منظور تعلیق قاضی چی بود که یک سال به من داد مگر برائت داد به من. من رو نبخشیده که این جرم مرتکب نشوم دوباره اگر بشوم این پرونده من که بابت مواد بود دوباره میاد روی کار و اول باید این محکومیت رو بکشم بعد حکم جدید به من داده میشه اگه قرار بود جریمه بشوم چه دلیلی داشت که هم تعلیق به من بدهد و هم جریمه بشوم فقط یک مقداری از اصل جزای نقدی کم شده و ضربه شلاق حذف شده است.

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

تعلیق یعنی مجازات شده ای ولی اگر جرم جدید انجام ندهی اجرا نمی‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حکم تعلیق یعنی جرم شما محرز شده و مجازات شما صادر شده اما قابل اجرا نیست اگر در این مهلت جرمی انجام دهید آن نیز اجرا خواهد شد

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

تعلیق مجازات به این معناست که چون شما شرایط خاصی از جمله مثلا نداشتن سابقه کیفری داشتید، مجازات شما تا یکسال اجرا نمیشود مگر اینکه دوباره مرتکب جرم شوید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

یعنی شما در آن مدت یک سال تعلیق در صورتی که جرمی را مرتکب شوید هم مجازات جرم جدید و هم مجازات جرم قدیم را خواهید کشید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به شما لطف شده است که همان مقدار تعلیق شده است. دلیلش لطف بوده است.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
محکوم به مجازات شده اید ولی اجرای آن متوقف شده است .