مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخصیص پارکینگ در صورت خرید پارکینگ

من یکی ازاعضا شرکت تعاونی مسکن مهرهستم درسال 90و91 انتخاب واحد شد و در ضمن هرکسی که پارکینگ میخواست اعلام میکرد ولی برای پارکینگ هیچ نوشته یا رسید ندادند ولی کسانی که پارکینگ میخواستند پول بیشتری دادند(حالا بعداز 10سال که هنوز پایان کارنگرفتند سند آماده نیست )من خواستم واحدم رابفروشم میگویند که پارکینگ نداری حالا باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با توجه به قرارداد 5 برگی به اداره راه و شهرسازی مراجعه کنید