مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری و نگرانی برای فرزند دختر

با عرض سلام و خسته نباشین
در روز چهارشنبه مورخ 10 اردیبهشت حدودا ساعت 6 بعد ظهر با بنده تماس گرفتن از تلفن شخصی برادرزاده ام بعد از پاسخ خوده برادرزاده ام که حدودا 18سال سن دارد و دختر است بهم گفت منو تو مهمونی گرفتن و 3روزه اینجا تو بازداشتگاهم لطفا 400 هزار تومان وثیقه بیار و منو ببر روز شنبه نگران شدم و پرسیدم الان نمیتونم بیام؟ از خانمی که کنارش بود ظاهرا پرسید عمه ام میتونه الان بیاد بعد اون خانم گوشی رو گرفت ازش و قطع کرد. بلاتکلیف و سردرگم که چه کنم فردا صبح اول وقت به همون مکانی که گفته بود مراجعه کردم پلیس امنیت اخلاقی وزرا هرچه التماس کردم گفتن ما به شما هیچ اطلاعاتی نمیدیم و نمیتونین ببینینش باید صبر کنین تا برن دادسرا و قاضی حکم بده. پرسیدم جرمش چیه کجا گرفتنش لاقل یکم به من اطلاعات بدین گفتن نمیشه اصلا فردا برو دادسرا پیش قاضی کشیک یا شنبه اول وقت دادسرای ناحیه 21 تو خیابون بغلی تنها جوابی که بهم دادن بعد از ساعتها التماس گفتن اینجاست و تو بازداشتگاهه. فردا و حتی شنبه از صبح رفتم دادسرا تا ظهر وایستادم و تمام شعب را گشتم ولی نیاوردنش نمیدونستم باید چیکار کنم برگشتم دوباره پلیس امنیت اخلاقی وزرا اصلا درو باز نمیکردن و هیچ جوابی نمیدادن میگفتم چرا نفرستادین پس دادسرا گفتن ما همه رو فرستادیم گفتم بخدا از صبح وایستادم نیومده بهم بگین کجاست و جرمش چیه گفتن نمیدونیم ما اینجا واینستا اصلا انقدر التماس کردم بعد از حدودا 1ساعت دیدن من نمیدم از اونجا گفتن فرستادنش اگاهی شاپور. برادر زاده من پدر و مادر نداره و با پدربزرگ مادربزرگش زندگی میکنه گاهی پیش من میاد و میمونه خونه ام یجورایی من مثل مادرشم و از بچگی بزرگش کردم الان دارم از نگرانی میمیرم نمیدونم کجا باید برم دنبالش تا پیداش کنم و اینکه هیچکس به من نمیگه چه جرمی مرتکب شده که فرستادنش اگاهی شاپور. اگه هر خطایی ازش سر زده باید طبق قانون پاسخگو باشه ولی این درست نیست که اصلا به من نمیگن کجاست دقیقا و به چه جرمی دستگیر شده و حالا من باید چیکار کنم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام معمولا قولنامه در برابر سند رسمی ارزش نداره مگه اینکه وکالتنامه رسمی هم از قبل داشته باشه. با این حال اگه علیهتون طرح دعوی کرد تدارک دفاع داشته باشید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer