مشاوره حقوقی رایگان - بررسی مجدد پرونده

با سلام ،بنده از فردی بابت توهین شکایت کردم که مدارک بنده دوربین مداربسته با سیستم ضبط صدا و شاهدم همسرم بود که در زمان بازجویی در دادسرا ،آقای قاضی به من گفتند که دیگر نیازی نیست خانومت بابت شهادت بیاد،حالا قرار نهایی صادر شده که از آن جا که دوربین مداربسته شاکی بدون مجوز قانونی نصب شده و دلایلی که از راه غیرقانونی باشد ،فاقد اعتبار میباشد،قرار منع تعقیب متهم صادر و اعلام میگردد و ظرف مهلت ده روز قابل اعتراض در دادگاه بدوی میباشد. حالا من باید چی کار کنم که پروندم دوباره به دادسرا ارجاع داده بشود که بتوانم همسرم را به دادسرا ببرم تا شهادت بدهد که قرار جلب به دادرسی صادر بشود؟ (هنوز مهلت اعتراضم پنج روز دیگر مانده)

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اعتراض به قرارواگرردشدشکایت مجددباشهادت همسر

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان اعتراض خواهید داشت مستندات خود را به همراه لایحه به مرجع رسیدگی ارائه نمایید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه دلیل دیگری بر اثبات وقوع جرم دارید همراه اعتراض به دادگاه ارائه نمایید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ضمن اعتراضی که در موعد 10 روزه به دادگاه کیفری 2 از منع تعقیب می‌نمایید لایحه‌ای مفصل از طریق وکیل متخصص تنظیم و شهود را معرفی کنید بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی تماس