مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه برای انتقال سند خودرو توسط فروشنده

سلام و عرض ادب خدمت شما.
بنده به نیسان خریدم 220میلیون 20میلیون نقد بهش دادم و 200میلیون 2ماهه چک و چک رو هم سر موقع پاس کردم تو قولنامه هم همین چیز ها رو نوشتیم و قولنامه موند پیش طرف حالا من میگم بیا سند رو بزن میگه باید 20میلیون بدهی چون من چک شما رو به نمایشگاهی دادم نقد کند و.... خلاصه از من سود میخواهد سود 2ماهه ی چک رو بنظرتون من چی کار کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قرارداد و تعهدات فی مابین شما و ضمانت اجرایی عدم انجام تعهد است