مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین با چک

سلام و عرض ادب خدمت شما.
بنده به نیسان خریدم 220ملیون 20ملیون نقد بهش دادم و 200ملیون 2ماهع چک و چک رو هم سر موقع پاس کردم تو قولنامه هم همین چیزارو نوشتیم و قولنامه موند پیش طرف حالا من میگم بیا سندو بزن میگه باید 20ملیون بدی چون من چک شمارو به نمایشگاهی دادم نقد کنه و.... خلاصه از من سود میخواد سود 2ماهه ی چک رو بنظرتون من چیکار کنم .

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگرکپی قولنامه روداریدحداقل دادخواست اثبات بیع والزام به تنظیم سند و تعویض پلاک به استنادواریزچکها واستشهادیه اگردارید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک مطرح نمایید.