مشاوره حقوقی رایگان - توهین مدیر به کارمند

با سلام مدیر بنده در حق اضافه کار ها بی عدالتی کردن من همین بی عدالتی رو با احادیث داخل گروه گفتم ایشون با ذکر الفاظ رکیک و توهین تهدید کرده هست مجازات این مدیر چی هست ممنون میشم طبق ماده تبصره و کجا باید شکایت بکنم حراست اداره یا بازرسی یا بیرون از مجموعه مثل دادگاه

پاسخ ها :

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام اگر توهین کرده اسکرین شات بگیرید در دادگاه عمومی پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر ادله اثباتی دارید تحت عنوان توهین شکایت کنید از طریق دفتر خدمات قضایی به دادسرای محل وقوع جرم.ماده608 قانون مجازات اسلامی