مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین آپارتمان

سلام وقت بخیر
بنده کارمند بانک هستم و دارای یک آپارتمان 56 متری در غرب تهران که در رهن بانک می باشد.من فقط همین یک آپارتمان رو دارم و در آن زندگی میکنم.
همسرم بابت مهریه از طریق اداره پنجم اسناد رسمی آپارتمان بنده رو بازداشت کرده است و من اقدام به اعتراض کردم که آپارتمان من جز مستثنیات دین می باشد که رفع بازداشت شود و همسرم بلافاصله به اعتراض من نامه به اداره پنج اسناد رسمی ارسال کرده که به دروغ اعلام کرده آپارتمان من به قیمت بیشتر از قیمت واقعیش ارزش داره و خواستار یک سوم آن بابت مهریه شده است و هنوز پاسخی از ریاست اداره پنج اسناد رسمی اعلام نشده است.
می خواستم بپرسم با توجه به توضیحات قید شده و قانون مستثنیات دین که اشاره به شان زوج هم دارد، آیا آپارتمان بنده به طور کامل شامل مستثنیات دین محسوب میشه یا دو سوم آن فقط؟
باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
آپارتمان شما جز مستثنیات دین محسوب می‌شود مگر قیمت آن زیاد باشد و

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

آپارتمان چنانچه بیشتر از شأن محکوم باشد به مزایده گذاشته میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به متراژ ملک که در شان شما در حالت اعسار است و اینکه در رهن بانک است به شرط سکونت فی الحال شما در آن آپارتمان، شانسی ندارد.