مشاوره حقوقی رایگان - دلار

سلام خسته نباشید یه شخصی از سوریه که گروهبان هست مخواد واسم 3میلیونو 800هزار دلار آمریکایی از پست دیپلماتیک بهم بفرسته میگه 40درصد مال خودت 300هزاردلار به طبقه فقیر کمک کن به خیر بابام بقیه هم نگهدار تا من یک ماه دیگه خودم بیام تا باهم شراکتی یه سرمایه گذاری کنیم ازم آدرس کپی شناسنامه ایمیل وتلفن خواسته آیا این پول اگه بیاد به اسم من واسه من دردسر درست میشه یا نه آدرس بدم خواهشن کمکم کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بررسی شد صدرصد کلاهبرداری است و موارد مشابه از این پیام ها وجود دارد دست اخر برات شماره کارت میفرسته وقتی اعتمادت رو جلب کرد