مشاوره حقوقی رایگان - زنا محصنه

باعرض سلام واحترام من بجرم زنا محصنه ازخانمم وبچه نامشروع شکایت کردم حالا ماشکمون رویه نفر بوده که بامکافات اون‌شخص گرفتیم ازش آزمایش گرفتن خود خانوم هم روی این فرد اقرار کرده حالا خانم میگه چون جرمم سنگین و رضایت ازت میخوام ودرقباش مهریه رو هم میبخشم وشما رضایت کامل بدهی به من که دیگه پرونده ادامه پیدا نکنه چون من میدونم شاید این فرد هم پدر بچه نباشه حالا به نظر وکلای عزیز چه راهی رو ما انتخاب کنیم وپیشنهاد شماچیست به فرض مثال ایشون هم پدر بچه نباشه و فرض بگیریم کسی دیگه پدر بچه باشه تکلیف بچه میفته بامادرش باتشکر اگر راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما از او اقرار نامه ابرا مهریه بگیر و در قبالش بهش رضایت بده و بعد دادخواست طلاق بده و دادخواست نفی نسب
من میتونم بیشتر بهتون کمک کنم
با من از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس بگیرید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

زانی ملحق به زانیه است و به نام مادر شناسنامه صادر میشود بهتر است در برابر بخشش مهریه گذشت نمایید