مشاوره حقوقی رایگان - مهندسی فنی

سلام خسته نباشید من میخواستم طبقه دوم بسازم خونه ویلاییم پایان کار داره نقشه قدیمیه نظام مهندسی نقشه جدید می‌خواد که دارم فقط مهر میخواد که دفتر مهندسی هم بخاطر یه مهر متری 800 هزارتومان میگیره راه دیگه ای داره؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. علیهش اظهارنامه رسمی بدید و اگه توجه نکرد شکایت ممانعت از حق علیهش مطرح کنید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer