مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی تماشاچی مسابقه

سلام خسته نباشید ، در حین بازی فوتسال بنده یک شوت کردم که به صورت غیر عمد به سر یکی از اشخاصی که به عنوان تایم قبل روی سکوی سالن نشسته بود برخورد کرد و سریع طرف چشماش قرمز شد و منتقل شد بیمارستان ، آیا امکان شکایت فرد از بنده یا گرفتن دیه است؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید موضوع کارشناسی گردد تا میزان تقصیر هر کدام مشخص گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر قبل از مسابقه بوده باشه بلی در غیر این صورت باید دیه خود را از بیمه فدراسیون بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نظر بنده خیر چرا که کسی که مسابقه را برگزار کرده است می‌بایست شرایط ایمنی را نیز رعایت کند

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
معمولا تماشاچیان دارای بیمه هستند و سالن نیز بیمه است و البته درصد قصور را کارشناس تعیین خواهد نمود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطابق قاعده لاضرر و مسؤلیت مدنی امکان مطالبه خسارات وارده از شما وجود دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت شکایت و ورود ضربه یا جراحت دیه قابل تصور است