مشاوره حقوقی رایگان - من سفته دادم به شخصی که در شهر رامسر زندگی می‌کند شهر دیگر وامصا واثر انگشت مال من نیس و کلیه حسابهای

من سفته دادم به شخصی که در شهر رامسر زندگی می‌کند شهر دیگر وامصا واثر انگشت مال من نیس و کلیه حسابهایم مسدود شده نامه قضایی شهر دیگر ایا بدون رضایت شاکی بدهکار بودن میتوان رفع مسدودی کرد یا نه

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

از طریق مرجع قضایی که دستور. توقیف داده اقدام نمایید