مشاوره حقوقی رایگان - ارسال لایحه

با سلام و عرض ادب

آیا درصورت زیادشدن تعدادصفحات لایحه دفاعیه زوج به دلیل اثبات اسناد ومدارک زیادو به شدت مهم تاثیرگذار
میتوان به علت زیادی بیش از حد صفحات لایحه دفاعی روبه دوقسمت تقسیم کرد و طی دو لایحه برای قاضی فرستادکه اصل داستان روشن شود وحقی از کسی ضایع نشود .
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
توصیه می شود حجم لایحه بیش از اندازه نباشد چرا که مطالعه آن از حوصله قاضی خارج است.
اصولا لایحه در یک مرحله ارسال می شود اما اگر فرصت باقی باشد ارسال دو مرحله ای منع قانونی ندارد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

حجم لایحه زیاد هیچ تاثیر مثبتی که ندارد حتی به دیل حوصله سر بردن تاثیر منفی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می‌بایست لایحه دفاعیه تخصصی تنظیم و ارسال نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بهتر است مختصر و مفید در یک لایحه تهیه نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بهتر است در یک لایحه دفاعیات ارائه شود و تا حد ممکن مختصر نویسی نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود ممکن است اما بهتر است تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام گردد