مشاوره حقوقی رایگان - طرح تعریض در صورت نوسازی آپارتمان

با سلام
اینجانب یک واحد مسکونی در طبقه 4 از یک اپارتمان ده واحدی را فروخته ام و سند به نام خریدار ثبت شده است یک مرحله از پول را در زمان تخلیه دریافت خواهم کرد .
در حال حاضر خریدار شاکی است که منزل ما در طرح تعریض قرار دارد و باید معامله فسخ گردد یا اینکه از متراژ منزل کسر گردد.
با توجه به اینکه در سند یک بند امده است که منزل فعلا در طرح عمرانی قرار ندارد ولی در صورتیکه نوسازی و تخریب اتفاق بیفتد یک متر و شصت سانت عقب نشینی دارد و خریدار اظهار دارد که نخوانده سند را امضاء کرده است و این وظیفه فروشنده بوده که به اون اطلاع دهد
در حال حاضر ایا امکان فسخ قرارداد وجود دارد
لازم به ذکر است ما تمام مراحل قانونی و اداری را در بنگاه و سپس در محضر طی کرده ایم ایا به نظر جنابعالی شکایت خریدار قانونی می باشد ؟

پاسخ ها :

امیر بصیری

جناب آقای امیر بصیری :

با سلام
عرض کنم با توجه به تنظیم سند و اینکه در استعلام شهرداری اعلام شده است که انتقال بلامانع است و از طرفی در صورت تعریض شهرداری خود مکلف است قیمت مایملک تلف شده افراد را بدهد دادخواست ایشان راه بجایی نبرد.