مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

با سلام
دیشب تو کی از گروهای تلگرامی بنده سوالی در مورد کیف ارز دیجیتالی که داشتم پرسیدم که یک نفر سریع اومد تو پی وی و یه ادرس بهم داد و گفت که رمز بازیابی رو تو این سایت وارد کن که من هم انجام دادم بعد از چند دقیقه کل کیف پولم خالی شد و اون فرد اکانت تلگرامیش رو هم حذف کرده حالا چطور میتونم این اکانت یا شخص رو پیدا کنم فقط اینم بگم که اون شخص ممکنه از گروه هم لفت داده باشه و در ضمن گروه توسط ربات اداره میشه

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام از طریق خدمات قضایی شکایت کلاهبرداری اینترنتی ثبت کنید یا به وکیل مراجعه کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید به جرم کلاهبرداری رایانه ای شکایت کنید اما توجه داشته باشید که پیدا کردن مشخصات افراد در تلگرام که یک پیام رسان خارجی است برای پلیس فتای ایران به سختی ممکن است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به توضیحات به نظر قابل پیگیری نمی‌باشد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چاره ای جز طرح شکایت کیفری ندارید سریع اقدام نمایید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شکایت کلاهبرداری رایانه ای و ارجاع به پلیس فتا

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

متاسفانه از طریق پلیس فتا در تلگرام قابل پیگیری نیست زیرا سرور مرکزی ان در ایران نیست