مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اعسار از محکوم به و هزینه دادرسی

سلام
بنده دادخواست اعسار و استشهادیه اعسار را از ثنا امکان ثبت دارم یا خیر و اگر دارم چگونه میسر هست و اینکه آیا 2 شاهد خانم کفایت دارد یا خیر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
با نگارش وکیل دادگستری از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام نمایید

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام، بله یه فرمی رو باید پر کنید که اطلاعات شاهد هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست خود را ثبت نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
خیر باید از طریق دفاتر خدمات قضایی نسبت به ثبت نام ثنا اقدام نمایید و نصاب شهود دو شاهد مرد یا چهار شاهد زن خواهد بود.

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

با مراجعه به دفتر خدمات قضایی، اعسار را ثبت کنید، دو شاهد لازم است و جنسیت انها مهم نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ثبت دادخواست را بایستی از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به انجام برسانید.
برای شهادت نیز لازم به حضور 2 مرد یا 2 زن و 1 مرد می‌باشد.