مشاوره حقوقی رایگان - موجر و‌ مستاجر

سلام وقتتون بخیر. من یه خونه خریدم و سند به نامم شده ، در خانه مستاجر هستش که قراردادش تا خرداد ماه هستش. هر چقدر تماس میگیرم که با همون اجاره بیا قرارداد جدید بنویس با مالک جدیدکه صاحب خونه جدید هستم و تا پایان قراردادتون میتونید با همون اجازه بشینید ، اما باز جواب تلفن رو نمیده .
میتونید بفرمایید که باید باهاش چیکار کنم ؟

ایا میتونم براش قانونی اظهارنامه ارسال کنم!

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

در موعد انقضای قرارداد اگر ودیعه ای نزد شما یا مالک قبلی دارید را آماده کنید اگر تخلیه نکرد دادخواست دستور تخلیه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مگر در قرارداد اجاره شرط تخلیه شده باشد
فقط بعد از پایان مدت قرارداد امکان اقامه دادخواست وجود خواهد داشت مگر در قرارداد شرط تخلیه شده باشد

سید علیرضا فاطمی

جناب آقای سید علیرضا فاطمی :

سلام
چنانچه مستاجر با مالک قبلی قرارداد اجاره داشته باشد، نیازی به قرارداد مجدد نمی باشد و اصولا تا انقضای مدت آن(خرداد) حق سکونت دارد. پس از پایان مدت قرارداد، می توانید ابتدا اظهار نامه بفرستید و در صورتی که موثر واقع نشد طرح دعوای مرتبط نمایید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
نیاز به نوشتن قرارداد اجاره جدید نیست و با پایان قرارداد میتوانید صدور دستور تخلیه فوری را از شورای حل اختلاف تقاضا نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است. شما می‌توانید اظهارنامه ارسال نمائید.