مشاوره حقوقی رایگان - شکایتی مبنی بر اقداماتی علیه بهداشت عمومی از اداره بهداشت

سلام وعرض ادب
چندروزپیش ابلاغیه برایم اومد که بهداشت از من شکایت کرده
من رفتم دادسرا و به من گفتند
شماکانال واتساپی ایجاد کردید مبنی بر این که بدون مجوز وبدون مدرک اقدام به درمان کردیدوهمچنین عکس ازگروه واتساپ وشماره بنده درگروه واتساپ گرفته بودند به عنوان دلایل پرونده
ولی بنده انکار گروه وکانال ها شدم وهیچ کانالی هم درفضای مجازی به اسم من ومدیریت من نیست ودادیارهم تمام اظهارات بنده رامکتوب کردندولی به من گفتند دفعه بعدکه ابلاغیه آمد یک ضامن هم باخودتون بیاورید
حالا ازشما وکلای محترم خواهشمندم بفرمایید که آیا پرونده چگونه خواهد بود باتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به ادله وزارت بهداشت و دفاعیات شما دارد