مشاوره حقوقی رایگان - سرقت اکانت

سلام، در اینستاگرام قرار بود اکانت رو به کسی بفروشم و با واسطه ای که معرفی کرد شروع کردیم و اکانتم رو دزدید و با دسترسی به ایمیل گوشیم رو فلش کرد و دستشون تو یک کاسه بود، الان فقط از او یک ایمیل دارم و یک پیج اینستاگرام که اکانتش پاک شده ولی پیام ها و آیدی که داشت موجوده، قضیه برای 1400 هستش، چطوری باید پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام علیه ایشان شکواییه دسترسی غیر مجاز بدهین به داده های رایانه ای