مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن یارانه

سلام من 6ساله ازدواج کردم یک بچه یک و نیم ساله دارم پدر شوهرم سپاهی هست و چند بار هم واسه جدا سازی یارانه مراجعه کردیم گفتن که پدر شوهرم سپاهی هست باید اون جایی که ثبت یارانه کرده خودش جدا کند اون هم جدا نمی کند باید چیکار کنیم سایت پلیس 10هم نمی آورد و میگه چون سپاهیه سایت خصوصی ست و اسم شوهرم رو نمیاره پسرم هم که شوهرم سرپرسته یارانش به حساب پدر شوهرم واریز میشود و اون ها هم نمیدهند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق فرمانداری موضوع را پیگیری کنید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. ارتباطی به پدر شوهر ندارد. اگر همسر شما نظامی نباشد صرفاً با مراجعه به پلیس 10 و ارائه شناسنامه زوجین میتوانید یارانه را جدا کنید.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود خیر همچین حرفهایی نیست به پلیس به اضافه 10برید اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است که این امر را از طریق فرمانداری یا سازمان هدفمندی یارانه‌ها پیگیری بفرمائید‌.