مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن یارانه قبل از حکم طلاق

سلام وقتتون بخیر.
من 3ماه هست با دو فرزند از همسرم جدا زندگی میکنیم و طلاق توافقی وحضانت فرزندان با من است توسط وکیلم صورت گرفته ولی هنوز حکم طلاق از طریق دادگاه صادر نشده میخواستم بدونم الان میتونم برای جدا کردن یارانه خودم وفرزندانم اقدام کنم یانه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
با ارائه برگه های مربوط دال بر حضانت می توانید از طریق فرمانداری یارانه هارا جدا کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می توانید با ارائه دادخواست طلاق توافقی از طریق فرمانداری تقاضای تفکیک یارانه کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
بعد از صدور گواهی عدم سازش در دادگاه و ثبت طلاق در دفاتر ازدواج و طلاق اقدام نمایید .

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام یارانه به سرپرست خانوار پرداخت خواهد شد در صورت طلاق میتوانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از اجرای حکم طلاق
امکان دارد یا باید بد سرپرست بودن پدر ، احراز گردد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

هدفمندي يارانه يا فرمانداري مراجعه نماييد

مريم  شايان راد

سرکار خانم مريم شايان راد :

خیر بعد از صدور حکم قطعی طلاق تشریف ببرید پلیس 10

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی با تهیه استشهادیه مبنی بر متارکه میتوانید تقاضای خود را از طریق فرمانداری پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مدارک حضانت و طلاق را باید ضم درخواست خود نمایید