مشاوره حقوقی رایگان - پیش قسط مهریه

سلام وقتتون بخیر
همسرم کارمند رسمی هست و در مغازه مشاور املاک نیز فعالیت دارد
اموالی به اسمش نیست اما در یک سال اخیر حدودا صد میلیون تومان از حسابش به حساب برادرش انتقال داده . الان چند ماهه که کل حقوقش توقیف شده تا تکلیف مهریه مشخص بشه .
حکم کارگزینی حقوقش 10 میلیون هست ولی با اضافه کار ماهی 13 درامد دارد .جلسه اعسار تشکیل شد و قاضی هیچ پیش قسطی براش تعیین نکرد و فقط هر 12 ماه یک سکه بابت اقساط تعیین شد من هم اعتراض زدم به نظرتون پیش قسط چیزی تعیین میکنند براش؟ و اینکه طبق ماده 96 قانون اجرای احکام درخواست کردم یک چهارم حقوقش کسر و به من پرداخت بشود آیا امکان پذیره؟

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

ممکنه تعدیلش کنن..........بله می توانید حقوقش را بگیرید