مشاوره حقوقی رایگان - حق ریشه ملک اوقافی

با عرض سلام و احترام
پدر بنده حدود 50 سال در ملکی که از سوی سازمان دولتی محل اشتغال بدون هر گونه کاغذ یا نوشته ای در اختیارش قرار داده بودند سکونت داشتند ملک موقوفه آستان محترم قدس رضوی است. پدرم طی مدت مذکور، داخل ملک بنا ایجاد نموده و چند ده درخت کاشتند و... چند سال است که پدر مرحوم شدند اما وراث همچنان سکونت دارند.
الان شخصی ادعا نموده که میتواند به دلیل حق ریشه برای وراث، از آستان محترم قدس رضوی اجاره نامه برای عرصه و سند مالکیت برای اعیانی آن اخذ نماید و در عوض درصدی از اجاره نامه و سند به نام ایشان منتقل شود.
و. برای انجام آن ابتدا درخواست انعقاد قرارداد با وراث را دارد.
سوال من این است که آیا انجام چنین کاری از نظر قانونی شدنی است یا خیر؟
با تشکر فراوان از اساتید محترم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
با شرایطی خاص امکانپذیر است
خود شما هم می توانید به وکیل مراجعه و دادخواست حقوقی اقامه نمایید
و ..