مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بدلیل ندادن عیدی و حق اولاد

با سلام و احترام
بنده کارگر هستم به مدت 17 سال در شرکت های مختلف در عسلویه کار کرده ام اما چند سال اخیر پیمان کاران از دادن عیدی و حق فرزند امتناع می‌کنند، حتی پیمان کاری که در حال حاضر برایش کار میکنم قسمتی از حقوق اسفند ماه را در دو نوبت به حساب ما واریز می کند که منظور ایشان از این کار این است که واریزی دوم به عنوان عیدی در نظر می‌گیرد آیا با شکایت از ایشان می‌توان عیدی این چند سال را بگیریم